ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ - SHOW ROOMS

frankurt 1Αναλαμβάνουμε τη μελέτη,  κατασκευή, εφαρμογή,  περιπτέρων εκθέσεων  και  εκθετηρίων με ολοκληρωμένες σχεδιαστικές λύσεις εταιρικής παρουσίας και προβολής των προϊόντων σας .  Γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς,προσφέρουμε μοναδικές λύσεις κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων  με ελαχιστοποίηση  του κόστους  για  τον  πελάτη  σε συνδυασμό πάντα με την καλύτερη προβολή της επιχείρησής του.

Η 25ετής εμπειρία μας, η ιδιαιτερότητα των σχεδίων των κατασκευών  με πρωτοποριακές  ιδέες και   μοντέρνα  υλικά ικανοποιούν και τους πιό απαιτητικούς πελάτες μας.

Καταγράφουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχετε και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα  στη σχεδίαση, τη λειτουργικότητα, τα υλικά κατασκευής, και στο φωτισμό  προβολής  των προϊόντων σας για την καλύτερη αισθητική εμφάνιση.

Η παρουσίαση των προτάσεων μας γίνεται με προοπτικά σκίτσα - προτάσεις σε ρεαλιστικές λύσεις και κατόπιν εφ' όσον καταλήξουμε σε AKTIPIS3Dκάποια ιδέα με 2d-3d, κατασκευαστικά  φωτορεαλιστικά σχέδια.

Με εξειδικευμένα έμπειρα συνεργεία τεχνίτες,  υλοποιούμε  τις ιδέες σας για προβολή της εταιρίας και των προϊόντων .

Ο χρόνος παράδοσης  γίνεται  μέσα σε αυστηρά  χρονικά  πλαίσια που καθορίζονται εκάστοτε κατόπιν  συνεννόησης με τον πελάτη χωρίς επιπλοκές,  καθυστερήσεις  και επιβαρύνσεις που δεν αναφέρονται στην αρχική προσφορά.