ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

VOI & NOI ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Νέο κατάστημα  δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2013.

 

VOI & NOI ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ

  Τo κατάστημα VOI & NOI στους Αγίους Αναργύρους μαζί με μια νέα προσθήκη επεκτάθηκε κατά 70 τ.μ. και ανακαινίστηκε από την αρχή.

Η μελέτη ο σχεδιασμός ,διακόσμηση εσωτερική  και εξωτερική έγινε μαζί με την νέα προσθήκη  με ιδιαίτερη προσοχή  στην εξωτερική όψη

 βιτρίνες , στην είσοδο στο χώρο υποδοχής και στο φωτισμό του καταστήματος.

Δείτε το πριν και μετα.

VOI & ΝΟΙ Λ. BOYΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Η PANAGIOTOUART/ DIAMORFOSI μελέτησε και κατασκεύασε  τα νέo κατάστημα υποδημάτων VOI & NOI  επί της Λ. Βουλιαγμένης

 στο Βύρωνα. 

Δείτε το πρίν και μετά.

 

VOI & ΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η PANAGIOTOUART μελέτησε και σχεδίασε το νέο κατάστημα VOI & NOI στον Πειραιά.

ΝEO KATAΣΤΗΜΑ MARC SHOES


H PANAGIOTOUART /DIAMORFOSI  ανακαίνισε το κατάστημα υποδημάτων MARC SHOES στη Καλιθέα . Καταφέραμε  με μικρές παρεμβάσεις -έξυπνες λύσεις στην οροφή, τις βιτρίνες και  αλλάζωντας εντελώς τον φωτισμό  και τα χρώματα με μικρό κόστος να αλλάξουμε εντελώς την  εικόνα του καταστήματος. Καταφέραμε να αναδείξουμε το κατάστημα κάνοντας πιό ελκυστικό το προιόν του καταστήματος. 

Κατάστημα Υποδημάτων Aθηνα

Αλλάξαμε το ύφος και την εικόνα του καταστήματος χρησιμοποιώντας τις παλιές κατασκευές .Η Αρχιτεκτονική μελέτη διακό-σμηση , τα χρώματα , τα νέα εκθετήρια , οι βιτρίνες, η πρόσοψη , η οροφή, ο φωτισμός , έδωσαν ένα ύφος μοντέρνο κάνω-ντας πιο ελκυστικό το προϊόν.

 
   

ΕΧTRA LARGE FOKAS

Στο κατάστημα EXTRA LARGE FOKAS μελετήθηκε και σχεδιάσθηκε  το τμήμα υποδημάτων απο την  PANAGIOTOUART -DIAMORFOSI.  Οι κατασκευές τα  σταντ και ο εξοπλισμός είναι απο την angelina periergon.

 
   

Marc Shoes

 

 
   

H PANAGIOTOUART /DIAMORFOSI μελέτησε και κατασκεύασε το πρατήριο υποδηματων  στο Περιστέρι.  . Μεταφερθήκαμε  απο το παλιό

κατάστημα σε απέναντι  στο νέο μας χώρο.  Αλλάξαμε το ύφος  και την εικόνα του καταστήματος χρησιμοποιώντας τις  παλιές κατασκευές .

Η  Αρχιτεκτονική μελέτη - διακόσμηση ,  τα χρώματα , τα νέα εκθετήρια ,  οι βιτρίνες, η πρόσοψη , η οροφή, ο φωτισμός , έδωσαν ένα  ύφος

μοντέρνο  κάνωντας  πιο ελκυστικό το προιόν.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Voi & Noi

 

 
 

Η  pananagiotouart- diamorfosi επιμελήθηκε την αλυσίδα καταστημάτων VOI & NOI. Αναλάβαμε την Αρχιτεκτονική,  μελέτη , σχεδίαση , διακόσμηση  των καταστημάτων ( Κορυδαλού, Αιγαλέου, Πετρουπόλεως, Πάτρας, Θεσσαλονίκης).

Με τους συνεργάτες  μας   αναλάβαμε την κατασκευή -διακόσμηση  των τμημάτων των καταστημάτων . Οι επιλογές των υλικών, των χρωμάτων, η ποιότητα κατασκευών ,  ο γρήγορος χρόνος παράδοσης , η συνέπεια και οι πολύ χαμηλές  τιμές,  είναι τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας  των άνω καταστημάτων.